Bazar de Cotroceni

Draga mea, in datele de 1 si 2 Octombrie 2022 se va desfasura o noua editie a Bazarului de Cotroceni. Iti propun sa ne cunoastem cu aceasta ocazie, si iti ofer si mai multe motive pentru a te convinge ca meritam atentia ta! Suntem mereu la dispozitia ta, intr o locatie placuta, iti oferim servicii realizate cu produse profesionale de inalta calitate, si, in plus, cu aceasta ocazie, iti oferim posibilitatea de a castiga o bratara de aur la tombola ce va avea loc pe data de 20 Decembrie 2022.

Iata cum se va desfasura tombola: In cadrul Bazarului de Cotroceni, in datele de 1 si 2 Octombrie 2022, vom pune la dispozitie, spre achizitie, vouchere,  produse de ingrijire a fetei -Academie si de ingrijire a parului- Kevin Murphy.

Achizitia unui voucher in valoare de minim 300 lei sau achizitia de produse in valoare de minim 300 lei te inscrie in tombola ce are ca premiu o bratara de aur.

Voucerele si produsele se pot achizitiona in cele 2 zile de Bazar, astfel: Sambata, 1 Octombrie 2022, de la Class Cotroceni Beauty Lounge, in locatia noastra din str. Dr. Severeanu nr. 12, et. 1, ap. 2, si in data de 2 Octombrie din str. Costache Negri 38, zona Restaurantului “Stadion”, unde vom avea un punct de vanzare.

Voucherul poate fi folosit pana la data de 28 februarie 2023, urmand ca dupa aceasta data sa isi piarda valabilitatea; cu voucherul se pot achizitiona orice servicii oferite in salon, sau produse, ce se gasesc la vanzare, in limita valorii voucerului.

Precizez ca toate clientele existente si care au achitat servicii de minim 300 lei sunt, de asemenea, inscrise in tombola.

Tragerea la sorti se va realiza in data de 20 Decembrie 2022, astfel: se va propune clientelor  ce se gasesc in salon, in ziua respectiva, sa aleaga  numere de la 1 la 10, astfel incat sa se poata forma un numar care sa acopere numarul total de cliente ce vor face parte din lista ce se va crea, cu toate clientele participante. Castigatoare va fi persoana din lista ce corespunde numarului astfel format. Pentru a asigura maxima transparenta, tragerea la sorti se va desfasura live. Castigatoarea isi va primi premiul deindata, o vom invita sa pofteasca la noi cat de curand poate.

Acestea fiind spuse, sper ca ti am trezit interesul pentru servicii si produse de calitate!

Te invitam la Bazar de Cotroceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactează