DETOX ME HIDRATE KIT

Detox me Hydrate Kit – apartine brand ului australian KEVIN MURPHY; kit ul este alcatuit din: sampon MAXI WASH, sampon HYDRATE ME WASH si balsam HYDRATE ME RINSE

Ingrediente cheie: uleiuri esentiale de Tea Tree, Cimbru si Rozmarin, Ylang, Ylang, Grapefruit, lime, alaturi de acizi din ananas si papaya.

MAXI WASH – sampon detoxifiant, purificator, calmant, foarte delicat, care descompune acizii grasi, pentru un scalp curat. Uleiurile esentiale echilibrante, patrund in scalp pentru a-l purifica (mai ales daca este un scalp gras sau sensibil, cu matreata). Contine ingrediente antipoluante care elimina acumularea de produse nedorite si produse chimice. Pregateste parul inainte de utilizarea oricarui produs din gama Kevin Murphy. Netezeste cuticula, fara sa o sigileze, lasand liber accesul pentru ingredientii nutritivi ce se regasesc in restul produselor, ce repara structura firului de par.

HYDRATE ME WASH – Sampon hidratant pentru par normal si uscat. Ideal pentru parul deteriorat, pentru par care este natural uscat, sau pentru parul care traieste intr-un climat foarte uscat. Aceasta formula este imbunatatita cu antioxidanti, unt de shea- deoarece acestia confera parului o stralucire sanatoasa si impiedica parul sa-si piarda din hidratare. Beneficii: nu contine sulfati sau parabeni, netezeste parul, adauga stralucire si hidratare; creeaza senzatia de matase, pH 5.0 -6.0.

HYDRATE ME RINSE -balsam- ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos. Oferă hidratarea necesară, netezește și împiedică electrizarea, asigură părului o strălucire radiantă si pieptanare usoara. Densitate și vitalitate, hidratare, strălucire și finețe.

Produsele nu contin: sulfati, fosfati, parabeni, nu au fost efectuate teste pe animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactează