Blonde Angel – tratament pentru păr blond.

Kevin Murphy pentru par blond

Blonde Angel Wash (Șampon)

Conține intensificatori optici de culoare, extract de semințe din floarea soarelui pentru prevenirea pierderii culorii și extract de nuci braziliene care împiedică pierderea umidității din păr.

Moleculele de keratină pătrund în toate cele 3 straturi ale părului și repară structura acestuia.

Uleiurile de Murumuru, Shea și Mango refac elasticitatea și flexibilitatea, iar acizii grași esențiali îmbunătățesc volumul și strălucirea.

Blond Angel Treatment.

1 minut este suficient, dar poate fi lăsat 3-5 minute, pentru condiționare profundă. Cu cât îl lăsați mai mult, cu atât efectul de strălucire este mai accentuat.

Tratamentul poate fi folosit pentru a da strălucire părului gri, pentru nuanțe intense de blond, pentru a îndepărta nuanțele arămii, pentru a păstra blondul proaspăt. Se poate folosi la fiecare spălare sau cât de des are nevoie parul dvs.

Shimmer me Blonde este o loțiune parfumată, cu extracte de fructe australiene care conferă hidratare și elasticitate, la care se adaugă strălucire instantanee prin tehnologia de reflecție a luminii.


#classcotroceni #saloanebucuresti #saloaneinfrumusetare #ingrijireapielii #ingrijireatenului #ingrijireaparului #kevinmurphy #balayage #tratamentbotugen #tratamentkeratina #classcotroceni❤️

Kevin Murphy pentru par blond
ssampon si tratatment pentru par blond

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactează