K18Peptide – repara parul in 4 minute

K18Peptide

Biomimetic Hairscience

K18Peptide este o descoperire inovatoare, patentata, care a dovedit clinic faptul ca poate inversa efectele deteriorarii parului, in doar 4 minute, efecte cauzate de : decolorare/vopsire, caldura, servicii chimice.

Cand parul se deterioreza, lanturile de cheratina care formeaza strcutura interioara a parului, se slabesc si se rup. Cand acestea sunt deteriorate, elasticitatea si rezistenta sunt compromise. Ca si rezultat, parul isi pierde din rezistenta si stralucire, disparand aspectul de par sanatos.

Penetrand in straturile interioare ale parului pentru a ajunge la cheratina, K18Peptide(K18hair.com) reconecteaza aceste lanturi rupte, redand parului forta si elasticitatea. Repara parul deteriorat in 4 minute!

Pentru cele mai bune rezultate, folositi pentru primele 4-6 spalari consecutive, apoi la fiecare 3-4 spalari dupa cum este necesar pentru a mentine rezistenta parului.

CUM SE UTILIZEAZA

  1. Spala parul cu sampon si NU utiliza balsam.
  2. Tamponeaza parul cu prosopul, pentru a indeparta excesul de apa.
  3. Pune in palme produsul rezultat dintr o apasare a capacului cu pompita, produs pe care il omogenizezi intre palme, apoi il aplici pe lungimea firului de par, uniform, de la varfuri catre radacina. Incearca apoi sa piepteni parul cu un pieptene rar. Daca acesta trece cu usurinta, nu mai trebuie sa adaugi produs. Daca parul opune rezistenta si mana sau piepetanul nu gliseaza cu mare usurinta, este necesar sa adaugi inca o pomita si sa repeti procedura.
  4. Pentru parul scurt, in functie de textura si densitate, poti folosi 1-2 pompite, pentru parul mediu 1-3 pompite , iar pentru parul lung(adica parul care are o lungime pana la jumatatea spatelui) incepi cu 2 pompite si poti merge pana la 4-5.
  5. PRODUSUL NU SE CLATESTE. Se lasa sa actioneze 4 minute, dupa ultima aplicare, apoi se poate incepe uscarea sau/si adaugarea produselor de styling.

Produsul este vegan, cruelty free, iar tehnologia este patentata, fiind la ora actuala nr. 1 in lume in repararea parului.

Gasesti produsul in magazinul online Class Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactează