Crema de față Academie

Produse de ingrijire Academie- la Class Cotroceni

Din 1890, Académie este condusă de pasionații de cosmetologie pentru a găsi cel mai bun echilibru între calitate, naturalețe, eficacitate și senzorialitate. Formule active și responsabile de îngrijire a pielii, bazate pe o formulă [ECO]-BIOMIMETICĂ, au fost create pentru a păstra ecosistemul pielii și a întări mecanismele sale naturale. Crema de față Academie este un reper in cosmetologie de mai bine de 50 de ani.

Produse de top - ACADEMIE
Salon cosmetică Cotroceni

Te invit la Class Cotroceni pentru a beneficia de tratamente de îngrijire efectuate cu gama profesionala Academie. Noi credem în aceste produse și in efectul lor de lungă durată, pentru frumusețea ta. A continua acasă îngrijirea de calitate, este un gest firesc și garantia obținerii unor rezultate uimitoare. În magazinul nostru vei gasi produsul potrivit pentru tine, cu ajutorul specialistelor noastre.

Nu ești sigură ce crema de față Academie este potrivita pentru tine? Întreabă specialista noastra și vei afla solutia potrivită tenului tau.

Produsele Academie au in spate mai bine de 100 de ani de tradiție si mii de ore de cercetare, pentru tine si frumusețea ta! Indiferent de varstă, între produsele de ingrijire a tenului oferite de acestă firma, cel mai probabil, există si crema de față Academie potrivită tenului tau. Acum ai și un pret grozav! Întreabă ne la numarul de telefon 0740595722. Ne gasesti si pe https://www.facebook.com/class.cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactează