Colagen și elastină

Cum stimulăm fibroblastele sa producă mai mult colagen și elastină, pentru a ne ajuta să ne păstrăm frumusețea.

Suplimentarea colagenului – cum stimulăm producerea naturală a colagenului

Dacă vorbim despre frumusețe, tratamente de întinerire, tehnologie de remodelare corporală, rejuvenare, recăpătarea aspectului pielii, apar in discuție colagenul și elastina, cele care ne fac să arătăm tinere si frumoase. Fără riduri, cu pielea întinsă, cu chipul și trupul conturat. Rămane să aflăm cum stimulăm fibroblastele să producă mai mult colagen și elastină, pentru a ne păstra frumusețea!

Putina anatomie si fiziologie

Colagenul este o proteină structurală, avand o pondere de cca 30 % în corpul nostru. Colagenul și elastina sunt produse de fibroblaste, celule aflate la nivelul dermului. Acestea asigură fermitate și elasticitate pielii, o mențin hidratată, contribuie la refacerea și regenerarea ei. Înaintarea în varstă, determină un regres în producția de colagen și elastină. Primele semne ale scăderii producției de colagen se observă pe piele. Apar riduri fine în colțurile ochilor si pe obraji. Deshidratarea, adică uscăciunea pielii, pierderea fermității si elasticității acesteia se pot intensifica pe masura înaintării în varstă, provocand schimbări mai mult sau mai puțin vizibile.

Așadar, se impune să luăm măsuri,  pentru a ne păstra tinerețea și frumusețea!

A ne ocupa mai mult de noi, ar putea însemna să introducem suplimente care înlocuiesc lipsa colagenului sau suplimente care stimulează producția de colagen, adica vitamina C. Sau să facem sport și să căutăm tehnologie care poate face diferența imediată.

Studii, pentru mai multa claritate

Studiile efectuate în ultimii ani, au arătat că suplimentele cu colagen pot influența benefic aspectul pielii. Un mic studiu la care au luat parte 69 de femei cu varste cuprinse între 35 și 55 de ani a constatat că acelea care au luat 2,5 sau 5 grame de colagen zilnic, timp de 8 săptamani, au observat o îmbunatatire semnificativa a elasticitatii pielii, in comparație cu cele care nu au luat acest supliment.

Un alt studiu a descoperit că femeile care au luat zilnic 1 gram dintr-un supliment de colagen, derivat din pui, timp de 12 săptămâni, au observat o reducere cu 76% a uscăciunii pielii și o reducere cu 12% a ridurilor vizibile. De asemenea, cercetătorii spun că aceste femei au obținut și un flux sangvin mai bun în piele și un conținut de colagen cu 6% mai mare.

În plus, o revizuire recentă a opt studii care au inclus 805 participanți, a concluzionat că rezultatele preliminare sunt promițătoare pentru utilizarea pe termen scurt si lung a suplimentelor orale de colagen, pentru întarzierea îmbătranirii pielii.

Tehnologia ce stimuleaza productia de colagen și elastină

Dar, să ne întoarcem la tehnolgie. Laser, radiofrecvență, masaj si vibrație. Acestea par să fie ofertele tehnologiei pentru frumusețe. Adică, tehnologie ce stimuleaza producerea, de catre corpul nostru, a colagenului și elastinei. Astfel, gasim in ofertele saloanelor de frumusete aparate nenumarate si diverse, toate avand acelasi scop: stimularea fibroblastelor să producă mai mult colagen si elastină. Toate, pentru a ne ajuta să ne păstrăm frumusețea.

La Class Cotroceni, tehnologia îți este la îndemană, prin aparatele LPG, ELOS și RF-CAVITAȚIE. Orice alegi, pentru că avem abonamente pentru LPG, pentru ELOS, dar și pentru RF, sau combinații între acestea.

Radiofrecvența (RF)

Tehnologia numită radiofrecvență provine din fizioterapie, este folosită in domeniul medical de multă vreme și s a dovedit ca poate fi o alternativă la operația estetică. Aceasta functionează prin încalzirea la 60-65 grade Celsius a țesutului adipos subcutanat. Astfel sunt stimulate fibroblastele cu consecința activării producției de colagen și elastină.

OFERTA LUNII DECEMBRIE : primești cadou, la orice serviciu efectuat in salon, o ședință LPG facial.

Rezultate

Tratamentul corporal LPG Endermologie poate avea ca rezultat si o micșorare a circumferinței cu aproximativ 5 cm în 12 sedinte. Aceasta, pe langă efectul de stimulare a producției de colagen și elastină.

Fermitatea se va îmbunătăți cu 71%, iar celulita va fi redusa cu 67%. Rezultatele vizibile apar dupa 3 ședințe, pentru tratamentul corporal. Sunt recomandate exerciții și hidratare, în timpul tratatmentului. Toate aceste rezultate au ca substrat îmbunătățirea producției de colagen și elastină.

Iar in ce priveste LPG ul pentru față, te provoc la o sedinta gratuita, în care să lucrăm jumatate de chip, pentru a vedea diferența! Sună ne la +40740595722, și cere ședința ta gratuită!

În realitate, atăt după studii cat și după spusele clientelelor, diferența se vede de la prima ședință!

Bucură-te!

Piele mai fermă, mai tonifiată, aspect îmbunătățit, prin sporirea colagenului si elastinei din țesuturi. Nu ai cum să nu te simți mai bine in pielea ta, și nu ai cum să nu continui să îti faci bine!

Prezență

Stii unde ne găsești: În București, sector 5, în Cotroceni, pe str. Dr. Severeanu, la nr. 12, etajul 1.

Sau la numărul de telefon +40740595722

Suntem și pe MERO: https://mero.ro/p/class-cotroceni-beauty-lounge

și pe Instagram #classcotroceni

a

Contactează