Tehnologia Elos

Epilarea Elos

TEHNOLOGIA ELOS

Tehnologia Elos reprezintă una dintre cele mai importante inovații din estetica medicală profesională, ce a revoluționat tratamentele non-invazive. Tehnologia Elos constă într-o noua sinergie dintre laser, infrarosu, lumină vizibilă și radiofrecvență, pentru a livra tratamente țintite, eficiente si fără efecte secundare.

Cum funcționează tehnologia Elos?

1. Epiderma este răcită cu ajutorul aplicatorului, fapt ce mărește impedanța pielii, protejând-o astfel și forțând energia RF să penetreze mai adânc în țesutul țintă preâncălzit, cu impedanță mică.

2. Energia optică (laser sau lumină pulsată) este absorbită selectiv de țesutul țintă și transformată in energie termică, pre-încălzind țesutul țintă.

3. Energia RF care circulă între electrozi este atrasă de zonele pre-încălzite, cu impedanță mai mică (rezistență scăzută) ceea ce duce la un impact termal mai mare pe țesutul țintă.

 Care sunt avantajele tehnologiei Elos? – Energie optică mai scazută înseamnă riscuri scăzute asupra epidermei

– Energia radiofrecvenței nu este absorbită selectiv de melanină.

– Nivel scăzut al energiei RF și optice, ceea ce înseamnă risc scăzut de leziuni epidermale.

– Opțiunea pentru puls lung si scurt permite optimizarea pentru diverse tipuri de piele si țesut țintă.

– Abilitatea de a trata zonele țintă cu o absorbție optică scazută (păr deschis la culoare)

– Conform unui studiu clinic, după folosirea tehnologiei elos starea pielii s-a îmbunătățit general cu 75% iar gradul de satisfacție a pacienților a crescut cu 92%.

Particularitatile tehnologiei ELOS

Factorii de îmbatrânire intrinseci și extrinseci sunt responsabili pentru numeroasele semne vizibile de degradare a pielii: apariția ridurilor și liniilor fine, laxitatea pielii, iregularitățile texturale, depigmentarea, porii măriti, etc. Multe dintre aceste afecțiuni cutanate sunt datorate scăderii producției de colagen si fibrelor de elastină, dar și modificărilor arhitecturale în rețeaua de colagen, ceea ce duce la subțierea epidermei pe masură ce înaintăm în vârsta.

Tehnologia patentată elos (sinergie electro-optică), asigură o penetrare mai profundă a energiilor optice (laser sau lumină pulsată). Prin combinarea energiei optice cu radiofrecvența, fluența optică poate fi coborâtă pâna la 60% pentru tratamente mai sigure, confortabile si eficiente, pentru toate tipurile de piele. Tehnologia elos profită de opțiunile de penetrare variată a laserului, infraroșului, luminii vizibile si radiofrecvenței pentru a atinge adancimi specifice, folosind combinarea optimă a energiei optice si radiofrecvenței.

Rejuvenare ELOS

Esența metodei este expunerea complexă a straturilor profunde ale pielii la lumina radiantă(laser sau pulsatorie)și radiofrecvență. Această combinație unică promovează activarea producerii de fibroblaști, stimulează producerea de colagen, normalizează procesele metabolice ale pielii și întărește vasele de sânge. Vezi și acest articol despre colagen si elastină

Contraindicații pentru rejuvenare ELOS

-gravidie, alăptare

-boli oncologice, epilepsie, herpes, diabet, alergie la lumină, piele ranită in zona in care se lucrează, hipersensibilitate la lumină, dacă ați luat medicamente cu proprietăți fotosensibilizante sau dacă ați fost la solar, sau v-ați expus la soare.

-tratament cu retinoizi,

-pacemaker

Nu este indicat să aplicați alternativ mai multe sisteme de epilare definitivă.

Epilare Definitivă ELOS

Îndepartarea părului cu cea mai avansată tehnologie, care se bazează pe combinarea mai multor energii: radiofrecvența si lumina. Prin actțunea concomitentă a radiofrecvenței și a luminii pulsate, melanina din foliculul de păr se distruge in mod controlat, fără a atinge țesuturile vecine. Ca rezultat, se produce moartea firului de păr. De regulă, părul este îndepărtat in 5-8 ședințe efectuate la 21-30 zile.

Beneficiile epilării Elos sunt evidente: eficiență, durere minimă, absența consecințelor nedorite.

Pregătirea pentru procedură

2-3 zile înainte de epilare, părul de pe zona ce urmează a fi tratată, se va rade.

Pentru efectuarea procedurii, pe zona aleasă se aplică gel. Ochelarii de protecție sunt necesari pentru protejarea ochilor. Procedura dureaza 30-40 minute. La terminarea tratamentului, este indicată aplicarea unei creme.

Cum functioneaza epilarea definitivă?

Părul crește din rădăcini numite foliculi. Acești foliculi sunt activi, în mare parte, iar in timpul ședinței de epilare ei sunt distruși. După 7-10 zile, părul din foliculii distruși va cădea. Cu toate acestea, o parte din foliculuii inactivi se vor activa, generând un nou val de păr. De aceea, este necesară o nouă ședintă, la 3-4 săptămâni de la prima ședintă, după ce părul nou incepe să crească și poate fi ras. Tratamentul se continuă până la distrugerea foliculilor și încetarea creșterii părului. De aceea, numărul de ședințe depinde de tipul de piele, grosimea si culoarea părului.

Aparatul ELOS are o dublă acțiune: expune simultan părul la o rază de lumină și la unde radio de frecvență înaltă. Ca urmare, foliculul este distrus și părul va începe să cadă în câteva zile. Sunt necesare mai multe ședințe de tratament, dar rezultate vizibile se observă după prima ședința.

Câteva informații despre CAVITAȚIE

Cavitatia este o metodă non-invazivă si non-agresivă de liposucție. Este un tratament localizat, care determină o schimbare permanentă a țesutului gras de pe zonele cu probleme. Celulele adipoase, încălzite cu lumină infraroșie, la o temperatură de peste 40-45 grade Celsius, devin vulnerabile (se lucrează timp de 5 minute).

Datorită presiunii aplicate cu ajutorul manipolului, ce genereaza vibrații mecanice cu frecvente mari (ultrasunete), se schimbă structura celulelor adipoase, într-una lichidă. Acest conținut va fi eliminat de sistemul limfatic: se efectuează drenajul limfatic prin masaj manual sau vacuum. Este recomandat chiar si pentru persoanele slabe cu celulită și pentru piele flască.

Mod de lucru CAVITATIE

Frecvența tratamentelor: 1 ședință/săptamână, timp de 6-8-10 săptămâni. La finalul terapiei, pentru menținerea efectului pe termen lung, se va face un tratament la interval de 2-3 luni.

Zonele pe care se poate lucra: talie, abdomen, brațe/antebrațe,fese, coapse, șolduri.

Se recomandă ca imediat după efectuarea procedurii, să se consume 2 litri de apă, iar in urmatoarele 72 de ore, este interzisă consumarea alimentelor cu un conținut mare de grăsimi.

Rezultatele sunt vizibile după primul tratament, dupa cum ne spun clientele noastre!

Tehnologia ELOS se gaseste la Class Cotroceni Beauty Lounge, in Bucuresti, sector 5, in cartierul Cotroceni, pe str. Dr. Severeanu nr.12, etaj 1. Raspundem mereu la numarul de telefon +40725195872, sau la adresa de mail office@classcotroceni.ro

https://mero.ro/p/class-cotroceni-beauty-lounge

https://instagram.com/p/CsiubJ4IxuN/

One thought on “Tehnologia Elos

  1. Pingback: Colagen și elastină » Class Cotroceni - Beauty Lounge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactează