Kevin Murphy pentru par blond

Blonde Angel Wash (Șampon)

Conține intensificatori optici de culoare, extract de semințe din floarea soarelui pentru prevenirea pierderii culorii și extract de nuci braziliene care împiedică pierderea umidității din păr.

Moleculele de keratină pătrund în toate cele 3 straturi ale părului și repară structura acestuia.

Uleiurile de Murumuru, Shea și Mango refac elasticitatea și flexibilitatea, iar acizii grași esențiali îmbunătățesc volumul și strălucirea.

Blond Angel Treatment.

1 minut este suficient, dar poate fi lăsat 3-5 minute, pentru condiționare profundă. Cu cât îl lăsați mai mult, cu atât efectul de strălucire este mai accentuat.

Tratamentul poate fi folosit pentru a da strălucire părului gri, pentru nuanțe intense de blond, pentru a îndepărta nuanțele arămii, pentru a păstra blondul proaspăt. Se poate folosi la fiecare spălare sau cât de des are nevoie parul dvs.

Shimmer me Blonde este o loțiune parfumată, cu extracte de fructe australiene care conferă hidratare și elasticitate, la care se adaugă strălucire instantanee prin tehnologia de reflecție a luminii.


#classcotroceni #saloanebucuresti #saloaneinfrumusetare #ingrijireapielii #ingrijireatenului #ingrijireaparului #kevinmurphy #balayage #tratamentbotugen #tratamentkeratina #classcotroceni❤️

Kevin Murphy pentru par blond
ssampon si tratatment pentru par blond

No responses yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

 • Tratamentul Corporal LPG
  Pentru ca suntem preocupati de frumusețe, aplicam cele mai eficiente metode de a imbunatati aspectul. Lpg este un reper in pastrarea frumusetii, de mai bine de 20 de ani.
 • Crema de față Academie
  Din 1890, Académie este condusă de pasionații de cosmetologie pentru a găsi cel mai bun echilibru între calitate, naturalețe, eficacitate și senzorialitate. Formule active și responsabile de îngrijire a pielii, bazate pe o formulă [ECO]-BIOMIMETICĂ, au fost create pentru a păstra ecosistemul pielii și a întări mecanismele sale naturale. Crema de față Academie este un […]
 • K18Peptide – repara parul in 4 minute
  K18Peptide-Tratament rapid pentru repararea parului, cu rezultate de durata
 • Thalasso Force Scrub – Bioline
  Thalasso Force Scrub Bioline
 • Black Friday de Frumusete
  Asa cum te asteptai, si la noi sunt zile dedicate Black Friday. In 14 si 30 Noiembrie te invit la salon pentru a beneficia de reducerea de 30 % la servicii, vouchere si abonamente! In aceste zile nu mai este necesara verificarea disponibilitatii pentru make up, Valentina este alaturi de noi! Share si like, sa […]

© 2022 » Class Cotroceni

Politică de confidențialitateReturul produselorPlata prin cardTermeni și condiții