Thalasso Force Scrub

Thalasso Force Scrub este unul dintre produsele firmei Bioline ,pe care o prezentam astazi.

Acestea sunt valorile fundamentale ale unei companii care de 40 de ani uneste in mod constant, in produsele sale, cercetarea stiintifica, printr o metoda care garanteaza rezultate.

Aplicarea formulelor si procedurilor speciale, dedicate cosmetologiei, sunt misiunea companiei care a fost creata in jurul intuitiei fondatoarei si cu suportul intregii sale familii. Calitatea, rigoarea stiintifica si pasiunea pentru lumea frumusestii sunt secretele succesului acestui brand, care a castigat atentia si interesul profesionistilor din intrega lume.

Thalasso Force Scrub

Thalasso Force Scrub este o formula originala , in 2 faze, combinand exfolierea, regenerarea si actiunea stimulanta, intr un singur tratament, pentru a hidrata, netezi si revitaliza pielea.

650 g

Ingrediente active Thalasso Force Scrub

Sare de mare, ulei de alune dulci, extract de alge marine.

Cum se foloseste Thalasso Force Scrub

Thalasso Force Scrub se amesteca inainte de utilizare, pentru a se omogeniza, se maseaza pe pielea umeda, pentru un scrub delicat, sau pe pielea uscata pentru unn efect puternic de exfoliere, concentrandu ne asupra zonelor mai aspre, precum calcaie, coate, genunchi, apoi se clateste. Tratamentul se repeta o data sau de doua ori pe saptamana in timpul imbaierii, de preferinta.

Gasiti in magazinul nostru online classcotroceni.ro si in salon acest produs, impreuna cu alte produse exceptionale Bioline.

No responses yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

 • Tratamentul Corporal LPG
  Pentru ca suntem preocupati de frumusețe, aplicam cele mai eficiente metode de a imbunatati aspectul. Lpg este un reper in pastrarea frumusetii, de mai bine de 20 de ani.
 • Crema de față Academie
  Din 1890, Académie este condusă de pasionații de cosmetologie pentru a găsi cel mai bun echilibru între calitate, naturalețe, eficacitate și senzorialitate. Formule active și responsabile de îngrijire a pielii, bazate pe o formulă [ECO]-BIOMIMETICĂ, au fost create pentru a păstra ecosistemul pielii și a întări mecanismele sale naturale. Crema de față Academie este un […]
 • K18Peptide – repara parul in 4 minute
  K18Peptide-Tratament rapid pentru repararea parului, cu rezultate de durata
 • Thalasso Force Scrub – Bioline
  Thalasso Force Scrub Bioline
 • Black Friday de Frumusete
  Asa cum te asteptai, si la noi sunt zile dedicate Black Friday. In 14 si 30 Noiembrie te invit la salon pentru a beneficia de reducerea de 30 % la servicii, vouchere si abonamente! In aceste zile nu mai este necesara verificarea disponibilitatii pentru make up, Valentina este alaturi de noi! Share si like, sa […]

© 2022 » Class Cotroceni

Politică de confidențialitateReturul produselorPlata prin cardTermeni și condiții