Blog de frumusete

Draga mea cititoare de blog de frumusete,

Eu sunt Andreia Ionescu si te invit sa cunosti Class Cotroceni Beauty Lounge din str. Dr. Constantin Severeanu nr. 12, etajul 1, apartamentul 2, sectorul 5, Bucuresti.

Special pentru tine, cea care te pretuiesti si doresti sa iti oferi servicii de calitate realizate cu produse premium, am creat acest salon boutique, pentru a te putea primi intr un spatiu cu un vibe grozav, un loc in care sa te rasfeti si sa te relaxezi! Aici stim sa avem grija de nevoile tale si iti putem implini si dorintele!

Vei gasi in salonul meu produse de ingrijire profesionale apreciate si de top, precum Oro si Fanola, produse Kevin Murphy , Academie, Gerovital.

Aici găsești serviciile din salon: https://classcotroceni.ro/servicii/

Blog de frumusete – Class Cotroceni Beauty Lounge
Blog de frumusete – Class Cotroceni Beauty Lounge 2

Maine, 21.05.2022, te astept in salon cu oferte de vara, mici cadouri in produse si servicii, un pahar de sampanie, o cafea sau un ceai, si ceva dulce. In cadrul creat in Cotroceni de comunitatea Incotroceni si Bazar de Cotroceni. Altfel, programul nostru este de luni pana Sambata, intre orele 09:00-21:00.

Sunt incantata sa fiu alaturi de tine in descoperirea produselor de beauty si a trend urilor in domeniul infrumusetarii. Voi posta aici tot felul de informatii care vor fi o lectura placuta -dar si utila- despre frumos si femei frumoase.

Să știi că găsești salonul și pe Instagram #classcotroceni, si pe Facebook @class.cotroceni

Urmărește cel mai nou blog de frumusețe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactează