Produse pentru îngrijirea părului – Kevin Murphy

produse Kevin Murphy

In salonul meu se folosesc produse Kevin Murphy, de aproape 2 ani, cu mare succes.

Putem spune că gama este destinată celor care vor să folosească produse vegane și cu un conținut mai mic de substanțe chimice sintetice. Cu sigurantă, părul arată bine, nu se deteriorează, miroase senzațional, și tu te simți ca si cum aduci cu tine o gradina de flori!

LOVE TO LOVE YOU SCALP

Pachetul include Scalp Spa Wash, Scalp Spa Treatment, Scalp Spa Serum si perie de par

Ingrediente cheie:

Extractul din seminte de telina calmeaza si hidrateaza scalpul iritat. Ajuta la detoxifierea scalpului prin reducerea vizibila a iritatiei si reglarea productiei de sebum pentru a ajuta la rezolvarea problemelor asociate cu excesul de sebum sau un scalp uscat.

Apa micelara care contine micelele atrage si dizolva usor impuritatile fara a descuama pielea. Micelele atrag excesul si sebum nedorit de pe scalp.

Acid hialuronic : Pentru hidratare si netezire, acest ingredient de ingrijire a pielii actioneaza ca un magnet pentru nutritiv-hidratant, ajutand la ameliorarea deshidratarii.

Apa de trandafiri calmeaza si relaxeaza. Apa de trandafiri are proprietati de ingrijire a pielii, element care ajuta la calmarea scalpului iritat.

Extract de radacina de morcov : un extract care este conceput pentru a trata pielea scalpului. Ajuta la curatarea si hidratarea scalpului uscat sau cu exces de sebum.

Pro-Viron Mist : Un propulsor, neinflamabil, care nu epuizeaza stratul de ozon, care ajuta la reducerea impactului asupra climei, fara a modifica performanta produsului. Este cu adevarat un ingredient inovator. Un prim produs de acest gen.

Apa de hamamelis cu rol astringent ajuta la strangerea, tonifierea si mentine proprietati de echilibrare.

Uleiul de flori de trandafir ajuta la favorizarea celei mai bune sanatati a scalpului si ofera atribute de rezolvare a problemelor scalpului.

Ulei de lavanda: Ajuta la hranirea si echilibrarea scalpului.

Sampon

Părul sănătos începe cu un scalp sănătos. Tratează-l cu cea mai mare grijă, ca și pielea ta.  Acest șampon purificator este infuzat cu un amestec luxos de ingrediente care iubesc pielea, precum apa micelară, extractul de semințe de țelină și apă de trandafiri. SCALP SPA WASH curăță delicat, calmează și echilibrează nivelul de umiditate pentru a vă hrăni scalpul și pentru a crea fundația optimă pentru un păr sănătos.

Treatment

Tratament concentrat cu formula de spuma densa cu efect de calmare a scalpului sensibil, pentru a restabili sanatatea acestuia si pentru a favoriza cresterea unui par sanatos.

Indeparteaza depunerile si excesul de sebum de la nivelul scalpului pentru a-l mentine proaspat si tonifiat. Pentru hidratare si netezire s-a folosit acid hialuronic, un ingredient de ingrijire a pielii care actioneaza ca un magnet pentru hidratare, ajutand la reducerea deshidratarii. Extractul din seminte de telina calmeaza si hidrateaza scalpul care prezinta disconfort. Poate ajuta la reducerea impuritatilor si la reglarea productiei de sebum. Indicat pentru a ajuta la rezolvarea problemelor asociate cu scalpul iritat sau prurit, restabileste sanatatea scalpului pentru a favoriza un par mai sanatos. Indeparteaza murdaria si excesul de uleiuri de pe scalp pentru a-l mentine proaspat si sanatos.

Scalp.Spa Treatment, tratament spuma calmanta, relaxanta si hranitoare nu ingreuneaza parul si poate fi folosita singura sau impreuna cu produse ale regimului Scalp.Spa.

Ser

Relaxeaza te! Sănătatea scalpului este la îndemână cu SERUL SCALP SPA, care oferă o calmare instantanee și echilibrare a scalpului care da mâncărime, este uscat sau iritat. Acest tratament ușor, cu absorbție rapidă, conține extract de semințe de țelină pentru a ajuta la calmare și hidratare, în timp ce uleiurile de flori de trandafir și lavandă ajută la calmare, hrănirea și restabilirea echilibrului. Masează-l peste tot sau țintește zonele care au cel mai mult nevoie pentru a-ți duce scalpul de la furios la ahhh-mazing.

Pachetul include:

-Kevin Murphy SCALP.SPA Wash

– Kevin Murphy SCALP.SPA Brush

– Kevin Murphy SCALP.SPA Treatment 170 ml

– Kevin Murphy SCALP.SPA Serum 45 ml

Gama de produse Scalp.Spa, prin continutul de ingrediente prietenoase cu pielea, ajuta la purificarea, detoxifierea, hidratarea, echilibrare, hranire si calmarea scalpului! Cu Scalp.Spa veti obtine o adevarata senzatie de purificare si relaxare in timp ce va redobanditi sanatatea scalpului!

Kit ul nu contine Scalp Spa SCRUB

Exfoliant purificator pre-samponare a scalpului: ajuta la curatarea, purificarea si detoxifierea scalpului. Secretul exfoliantului Scalp.Spa Scrub este un ingredient unic numit Perlite. Un exfoliant unic conceput pentru a curata delicat impuritatile de la nivelul scalpului si radacina firului de par, pentru a oferi sanatate optima a scalpului si a ajuta cresterea parului.

Sigur pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul colorat.

Scrub – exfoliant si purificator pentru scalp si par.

Produsele nu contin: sulfati, fosfati, parabeni, nu au fost efectuate teste pe animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactează